Mandić posle Rumunije: Ne bojimo se nikoga!

Autor:

Sport

16.01.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Rumuniju 15:7 u ovkiru drugog kola grupe A Evropskog prvenstva u prestonici Mađarske, Budimpešti.

Dušan Mandić

Dušan Mandić je se četiri pogotka predvodio Srbiju u pobedi protiv Rumunije 15:7 u drugom kolu Evropskog prvenstva u Budimpešti....

- Možemo da budemo zadovoljni, jer smo kontrolisali celu utakmicu. Nismo još u našoj top formi, ali podižemo se iz meča u meč, što je najbitnije da bismo bili spremni za najvažniju utakmicu - kazao je Mandić posle meča.

"Delfini", su proradili  tek u trećoj četvrtini, do tada su se Rumuni nekako držali

Mučili smo se malo, još se privikavamo na bazen, ali bićemo spremni kada bude najpotrebnije. Sledeći protivnik vaterpolistima je Holandija.

- Ne bežimo od toga da smo favoriti, možda iskoristimo priliku da probamo neke taktičke varijante koje će nam poslužiti u sledećoj utakmici. Trebaće nam da održimo ritam, da se ne opuštamo. Kako odmiče takmičenje biće sve teže i bitnije - ističe vaterpolista Pro Reka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

U četvrtfinalu Španija ili Mađarska čekaju Srbiju.

- Ispratićemo taj meč kao i Crna Gora - Hrvatska. Ne znam koga bih voleo. Jedni i drugi su dobri mala je razlika. Možda prednost imaju Mađari, jer igraju na domaćem terenu, ali može da bude i pritisak. Svejedno je - zaključio je Dušan Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading