"Delfini" jednoglasni: Sporo se "palimo", ali sve će doći na svoje!

Autor:

Sport

16.01.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije deklasirali su Rumuniju 15:7 u utakmici drugog kola B grupe Evropskog prvenstva u Budimpešti. "Delfini" su složni u oceni da u oba meča odigrana na takmičenju Starog kontinenta nisu imali dobar početak.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Ćuk

- Važna pobeda za nas, na samom startu meča nam nije išlo kako treba, ali sa druge strane, možda nije loše da imamo tih problema na startu prvenstva. Neke stvari moramo da ispravimo na u nastavku takmičenja, imamo na čemu da radimo- rekao je Miloš Ćuk.

Naredni protivnik aktuelnih šampiona Evrope je selekcija Holandije u meču koji se igra u subotu od 20.30 časova.

- Favoriti smo i u narednom meču, oni igraju sličan vaterolo kao Rumuni. Najbitnija je koncentracija, da se ta utakmicva odradi kako treba, polako se već okrećemo četvrtfinalu- rekao je Ćuk.

Stefan Mitrović je istog mišljenja kao Ćuk.

RepublikaFoto: Todor Petković

- Rezultat nije dolazio u pitanje, tek u 4. četvrtini smo uspeli da slomimo otpor selekcije Rumunije. Veliki broj isključenja, mogli smo malo da vežbamo igrača više, dosta puta to nije prošlo kasko treba, na kraju smo ušli u neki ritam. Uspeli smo da odigramo u visokom ritmu četiri četvrtine. Sada malo odmor, pratimo četvrtfinalne duele i čekamo protivnika- rekao je Mitrović.

On je izuzetno oprezan pred meč sa Holanđanima, ali budimo realni, nemaju šanse protiv naših momaka.

- Mi smo sa njima igrali u Svetkoj ligi, veliki i snažno momci, igraju nalik Australiji, ne smemo da se opuštamo- zaključio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading