Peruničić: Boli me glava...

Autor:

Sport

11.01.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

-Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić, posle današnjeg poraza od Crne Gore i eliminacije sa Evropskog prvenstva, izjavio je da je utakmica bila egal, a da je prevagu Crnogorcima doneo golman Nebojša Simić.

RepublikaFoto: Starsport
Glavobolja...

- Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu. Bila je žestoka borba, čitav meč u egalu. I pored svog naboja obe ekipe, bilo je sve fer i korektno sa obe strane. Obe ekipe su želele pobedu, mogla je pobeda da ode i na našu stranu, ali na kraju je prevagu odneo golman Simić. Kada je bilo odlučujuće, on je branio, iako smo i mi imali dobrog golmana večeras - rekao je Peruničić.

On je dodao da poraze doživljava na poseban način.

- Sve što radim, dajem celog sebe, poraz mora da zaboli, da bi sledeću utakmicu morao da igraš još bolje. Ovaj me poraz zaboleo jer je ovo bila utakmica da li idemo kući ili dalje. Ne volim da kukam, ali nedostajao nam je Vujić. Nisam kukao ni prošle godine kada smo ostali bez Zelenovića. Momci su se istrošili u odbrani, bilo je žestoko - istakao je Peruničić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading