Rukometaši Srbije pred Crnu Goru: Utakmica kao i svaka druga, želimo da vratimo rukomet na mesto koje mu pripada!

Autor:

Sport

10.01.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije u jeku tenzija igraju meč drugog kola Evropskog prvenstva u Gracu protiv Crne Gore (subota, 18.15, RTS 2). Pobeda im neće garantovati drugu fazu, niti će ih približiti odlasku u Beč, jer su na startu takmičenja poraženi od Belorusije (35:30).

RepublikaFoto: Starsport
Mijajlo Marsenić(levo)

Momak rođen u Beranama, pivot Mijajlo Marsenić (26), smiruje tenzije uoči meča i ističe da je to za njega utakmica kao i svaka druga.

- Kod nas je sve isto i kad dobijamo i kada gubimo 15 razlike. Mi živimo jedan za drugog i rado dolazimo, nikad se nismo svađali. Zajedništvo nam je važnije od bilo čega. Što se tiče Crne Gore za mene je to utakmica kao i svaka druga. Mi se družimo iako igramo za različite reprezentacije. Da li igram protiv suseda ili Farskih ostrva ja se osećam isto - kaže Marsenić.

Sa njim se slaže i levo krilo Vanja Ilić (26), jedan od retkih koji je dobro odigrao protiv Belorusa.

- Ostavićemo političku situaciju po strani. U njihovom timu ima mnogo naših prijatelja. Sport ne treba mešati sa politikom. Oni neka rade svoj posao, a mi ćemo naš. Što se nas tiče, mi želimo da vratimo rukomet na mesto koje mu pripada, ali ne može preko noći - zaključuje Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading