(FOTO) SRBI LUMPOVALI OD BRIZBEJNA DO DALASA!

Autor:

Sport

03.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski sportisti ulazili su u novu 2020. godinu gotovo 24 sata! Naši asovi lumpovali su na svim meridijanima, od daleke Australije do jugozapada SAD, a upravo je najveselije bilo u dalekom Brizbejnu, gde srpski teniseri čekaju sutrašnji početak novog takmičenja ATP kup.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_mitrovic
Porodica Mitrović

Novak Đoković je na dočeku bio u društvu brata Marka, ali i saigrača iz reprezentacije Viktora Troickog, Dušana Lajovića, kao i naše teniserke Olge Danilović, koja čeka početak WTA turnira u istom gradu.

LJUBAV GREJE

Dok je njih na drugoj strani planete grejalo sunce, fudbalere je u Evropi mahom grejala ljubav. Tako je as Reala Luka Jović u novu godinu ušao u zagrljaju manekenke Sofije Milošević, sa kojom sve češće deli fotografije na društvenim mrežama. Nema sumnje da su u ponoć oboje poželeli da naš napadač u 2020. dobija više šansi u timu Zinedina Zidana, ali i da se vrati u reprezentaciju. Golman "orlova" Predrag Rajković je na dočeku bio sa suprugom Anom u jednom beogradskom hotelu, a na sličan provod su se odlučili i fudbaler Aleksa Terzić i vaterpolista Sava Ranđelović.

PORODIČNO SLAVLJE

Aleksandar Mitrović je dočekao Novu godinu porodično, sa ćerkicom i lepšom polovinom Kristinom u svom domu i to prerušen u Deda Mraza. Za maskiranje u kućnoj varijanti u Dalasu bio je i Boban Marjanović u društvu supruge Milice. Kod kuće su ostali i fudbaleri Milan Gajić, Vukašin Jovanović i Uroš Đurđević.

RepublikaFoto: instagram.com/boban
Bobi čestitao Novu godinu u svom stilu

S druge strane, strelkinja Ivana Anđušić Maksimović i njen suprug košarkaš Danilo Anđušić počastili su se putovanjem u Pariz.

Jović ljubio Sofiju 84 sekunde!

Koliko je veza između Luke Jovića i Sofije Milošević strasna, otkrio je nekadašnji fudbalski as Rade Bogdanović, koji je nedavno bio sa njima u avionu za Madrid.

RepublikaFoto: instagram.com/lukajovic
Ljubav cveta

- Ljubio se sa Sofijom, a na štoperici minut i 24 sekunde. U biznis-klasi, na prvom sedištu. Luka se zaljubio, teško će se sada vratiti u formu. Lepo je biti zaljubljen u 21. godini. Možda će karijera da mu trpi na tolike milione, a ona ima iskustvo - istakao je Bogdanović u emisiji "Sve u 16" Mondo portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading