Iskreni Domović-Bulut: U Tokiju uzimamo zlato, negde je to zapisano i suđeno!

Autor:

Sport

01.01.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji basketaš na planeti Dušan Domović-Bulut, jedan od srpskih sportista koji su obeležili 2019, izjavio je da je uveren kako će naredna, olimpijska, godina biti još uspešnija.

U Tokijo po zlatnu medalju!

Basketaši Srbije su u godini iza nas izborili plasman na Olimpijske igre u Tokiju, gde će ovaj sport imati premijeru, a Domović-Bulut ističe da se cilj zna - zlato.

- Iskreno, smatram da je negde zapisano da se kući vratimo sa tom zlatnom medaljom. To bi bio jedan savršen način da se zatvori krug putovanja koji smo mi imali - rekao je Domović-Bulut Tanjugu.

Srpski basketaši su prethodnih godina četiri puta bili svetski i dva puta evropski šampioni, uključujući i odbranu titule 2019. godine.


- Jedan od najboljih momenata je objava direktnih kvalifikacija na Olimpijske igre. Tu je odbrana zlata na EP, ali moram da pohvalim i neke privatne organizacije koje su organizovale turnire u Novom Sadu i Beogradu, gde smo konačno imali priliku da igramo pred domaćom publikom - istakao je najbolji basketaš sveta.

Ipak, jedno priznanje je posebno - Najspektakularniji basketaš u izboru FIBA i navijača.


- Ta nagrada mi najviše prija. Kada dobijete poštovanje od ljudi koji su najvažniji za razvoj sporta, zbog kojih je sport bitan, a to su navijači, onda je to ultimativna nagrada - ne krije Domović-Bulut.

Na kraju, nije moglo da izostane ni posebno priznanje Košarkaškog saveza Srbije.

- Iskreno nisam očekivao. Veoma sam ponosan što sam dobio ovo priznanje i što se moje ime našlo zajedno pored imena Sonje Petrović i Bogdana Bogdanovića. Moj put je bio malo drugačiji, ne samo moj nego i moje ekipe, tako da svako veliko priznanje prija - istakao je 34-godišnji Novosađanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading