Održan Dan smederevskog sporta!

Autor:

Sport

27.12.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan smederevskog sporta, manifestacija koja za cilj ima propagiranje bavljenja ovom zdravom aktivnošću, posebno kada su u pitanju mladi, održan je polovinom decembra u Sportskoj hali Smederevo. Pred drugarima, roditeljima, rodbinom, komšijama i poštovaocima sporta uopšte, predstavilo se gotovo hiljadu mladih spotrista iz preko četrdeset klubova iz Smedereva i okoline.

RepublikaFoto: Fejsbuk/promo
Sportski centar Smederevo

Buduće nade sporta, među kojima su i neki naredni šampioni, isperd Gradske uprave pozdravio je Saša Branežac, član Gradskog veća zadužen za resor sporta i poželeo im mnogo zdravlja i uspeha u sportskim disciplinama kojima se bave.

Na parket Sportske hale prvi su istrčali da demonstriraju svoje umeće dečaci i devojčice koji vešto barataju loptom, odnosno mladi koji treniraju rukomet, košarku, odbojku, fudbal... Potom su se predstavili strelci, planinari i orijentirci, sportski ribolovci, veslači i jedriličari...

Bila je ovo prilika da sportisti pokažu najbolje osobine sportova kojima se bave, ali i da se upoznaju i međusobno druže. Naravno, bavljenje sportom nije prošlo bez selfija, stoga su deca ponela osim dobrih utisaka i po koju fotografiju za uspomenu. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove grada Smedereva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading