Odbojkaši Srbije nastavljaju pripreme za olimpijski kvalifikacioni turnir

Autor: Tanjug, Republika

Sport

25.12.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije prepreme za olimpijski kvalifikacioni turnir u Berlinu od petka nastavlja u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši Srbije

Aktuelni prvaci Evrope treniraju u dvorani "Jezero" u Kragujevcu, a selektor Slobodan Kovač na raspolaganju ima 18 igrača.

Odbojkaši Srbije u petak će biti kompletni, kada će se u Beogradu pripremama priključiti preostalih devet igrača: Aleksa Batak, Aleksandar Atanasijević, Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Srecko Lisinac, Marko Podrašcanin, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić.


Prvi meč na olimpijskom kvalifikacionom turniru evropski šampioni odigraće u dvorani "Maks Šmeling" u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13.30 sati.

Dan kasnije Srbija će igrati protiv Holandije od 14.00, dok će 8. janaura snage odmeriti sa Bugarskom od 14.30.


U grupi A igraće Nemačka, Belgija, Slovenija i Česka, a plasman u polufinale izboriće dve prvoplasirane selekcije, dok će nastup na OI 2020. (24. jul – 9. avgust) u Tokiju izboriti samo pobednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading