Oglasili se reprezentativci Slovenije o navodnim ucenama legendarnog Veselina Vujovića!

Autor:

Sport

06.12.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački reprezentativci obratili su se javnosti saopštenjem u kojem su stali u zaštitu trenera Veselina Vujovića.

Veslin Vujović

Tamošnji mediji su  objavili niz neistinitih priča o rukometnoj legendi, a sve je kulminiralo vešću da je navodno Vujović uzimao igračima novac da bi igrali poker sa njim.

Rukometaši su naveli da to nije istina i te tvrdnje nazvali smešnim.

- Pre nekoliko dana slovenački mediji, koji se uglavnom bave političkim i sportskim vestima, citirali su "opušteni" deo šire regije i ispričali priču o igranju "ucenjivačkog" pokera u slovenačkoj rukometnoj reprezentaciji. Zapise spomenutog medija nazivamo smešnim, a kategorički ih demantujemo. Tvrdnje da smo igrali poker kako bismo kupili mesto u ekipi su uvredljive, zlonamerne, ali ponajviše neistinite. Igrači su svesni da partije nisu bile na zadovoljavajućem nivou u posednjih godinu i po dana. Zbog toga su članovi Predsedništva Rukometnog saveza Slovenije odlučili napraviti promene. Igrači nikako nisu izmene izvršili ili ih nametnuli- navodi se u saopštenju.

Veruju da su iz Saveza odlučili da promene selektora zbog njihovih nastupa, a nikako da su oni to inicirali.

- Osećamo da mnogi žele pokrenuti obračun medija između ekipe i bivšeg trenera, ali svima jasno dajemo do znanja da se to neće dogoditi. Zahvaljujemo i gospodinu Vujoviću zbog doprinosa rezultatima slovenačke reprezentacije u poslednje četiri i po godine. U budućnosti njegove trenerske karijere želimo mu puno sreće". Zajedno smo se veselili Olimpijskim igrama u Riju i uspomenama u Parizu", navodi se između ostalog u saopštenju.

Za kraj su poručili da im treba podrška javnosti pred Evropsko prvenstvo, a ne izmišljene priče koje bi ih poremetile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading