Obradović: Propustili smo i drugu meč loptu

Autor:

Sport

05.12.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović je čestitao ekipi Holandije na pobedi.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Ljubomir Obradović

Ekipa Srbije je poražena sa 36:23 u četvrtoj utakmici Grupe A Svetskog prvenstva.

- Čestitke Holanđankama, nismo bili na nivou od pre dva dana. Nismo bili ni blizu onoga što smo očekivali i pružali u želji i borbenosti. Gde je to iščezlo, to je drugo pitanje. Nama je bila potrebna borbena utakmica kako bi preneli dva boda, ovako moramo protiv Slovenije da se vratimo u igru i pokušamo da pobedimo i promenimo kompletan odnos prema igri - rekao je Obradović.

- Ako nas pobede preneće dva boda, sve će uraditi da se to i desi. Dve meč lopte smo izgubili, imamo i ovu treću da pokušamo iz sve snage da ostanemo na Svetskom prvenstvu. Propustili smo dve šanse. Protiv Norveške je bilo mnogo dobro, da smo danas pružili takvu igru, ne bi nam bilo krivo. Nismo, međutim, bili ni blizu ni nivou iz utakmica sa Angolom i Kubom. Da ne potcenjujemo Angolu koja je ubedljivo savladala Sloveniju. Biće to utakmica baš-baš, moramo da budemo spremni na to i pružimo bolju partiju nego večeras - istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading