Obradović spreman za početak SP: Rival je nepoznanica, ali nadam se najboljem...

Autor:

Sport

29.11.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u Kumamotu, a ujedno u poslednji pred start Svetskog prvenstva. Srpkinje će u prvom meču odmeriti snage sa Angolom, a duel je na programu u subotu od 7 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Obradović

Selektor rukometašica Ljubomir Obradović zadovoljan je onim što je do sada urađeno i ističe da je srpski tim spreman za start šampionata.

- Sve devojke su zdrave i moramo da budemo zadovoljni, oporavila se Jovana Stoiljković i bićemo kompletni na startu. To je ono što nas raduje. Na turniru u Koreji je bilo mnogo dobrih stvari, odradili smo i tri treninga posle tog turnira. Naš prvi protivnik Angola je praktično klub-reprezentacija. Treniraju svakodnevno, imaju svoje takmičenje, ulažu mnogo. Više ulažu u ženski nego u muški rukomet. To je dobro selektiran tim, mala su nepoznanica, ali nadam se najboljem. Evropski rukomet je ispred afričkog. Nadam se pobedi- rekao je Obradović.

Obradović je prijavio sastav sa 16 igračica za start turnira. Na njemu se ne nalazi golman Kristina Graovac i srednji bek Aleksandra Vukajlović.

U srpskom timu naći će se i dve debitantkinje - levi bek Jovana Jovović i desno krilo Ana Kojić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading