"Hvala Sergeju Bubki, Srbija je dobila najveće moguće atletsko takmičenje"

Autor:

Sport

27.11.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će biti domaćin Svetskog dvoranskog prvenstva 2022. godine, a povodom toga je organizovana konferencija za štampu.

RepublikaFoto: Starsport
Nadamo se da će i Ivana Španović učestvovati na ovom prvenstvu

Direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković se prvi obratio okupljenim novinarima.

- Svi u državi mogu da se diče sa ovim, a nije bilo lako dobiti najveće takmičenje u atletici. Pokazali smo da možemo da organizujemo mnoga takmičenja. Hvala Bubki na velikoj podršci koju nam pruža.

On je dodao da je Atletski savez Srbije izuzetno napredovao u poslednje vreme i da nastavlja da ređa uspehe.

- Atletski savez Srbije je ozbiljna organija,i od kako je došao Veselin Jevrosimović napredovali smo. On čini čuda. Postwli smo jedan od značajnijih saveza. Imamo ciljeve za,narednih 10 godina. A cilj nam je sad da napravimo najbolje svetsko dvoransko prvenstvo 2022 godine. Bez podrške države ne bi mogli. Treba da ugostimo preko 200 sportista.

Okupljenim novinarima se obratio i gradonačelnik Vrnjačke Banje Boban Đurović.

- Čestiram Atletskom savezu Srbije. Vredno su radili na dobijanju ovog prvenstva. Bez podrške to bi bilo teško. Mi smo ponosni što smo domaćini ovakvog skupa. Veliki ponos za,Srbiju je to što smo izdejstvovali da mi budemo domaćini. Naši gosti danas lepo doživljavaju Vrnjačku Banju.

Na kraju je Srbiji na ovom uspehu čestitao i čuveni Sergej Bubka.

- Ovo je istorijski trenutak za Srbiju. Njen atletaki savez dobio je prošle sedmice najveće dvoransko prvenstvo na svetu. Svi treba da budemo ponosni na to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading