Zanosna instruktorka fitnesa Luna Belić kreće u šampionske pohode i poručuje mladima: Bavite se sportom i radite na sebi!

Autor:

Sport

18.11.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovno vežbanje, pravilna ishrana i discplina u svakom pogledu najbolji su recept za vitko i zdravo telo. U vremenu kada se brzo živi i kada su svakodnevne obaveze sve brojnije i zahtevnije od suštinske je važnosti naći vremena za sebe i svoje telo najbolji primer da se upornost i te kako isplati jeste zanosna Beograđanka Luna Belić (24), fitness instruktorka i takmičarka u ovom sve popoularnijem sportu, koja za portal Republika.rs otkriva tajnu svog atraktivnog i izvajanog tela koje je dovela do savršenstva.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Luna Belić

- Treniram redovno već devet godina, a profesionalno se bavim sportom poslednje četiri godine kao fitnes instruktor. Ove godine sam odlučila da svoj rad pokažem na sebi i izađem na moje prvo takmičenje u bikini fitnesu gde sam uzela četvrto mesto na Prvenstvu Srbije u izuzetno jakoj konkurenciji. Prezadovoljna sam rezultatima i znam da će oni biti još bolji u budućnosti. Spremala sam se striktno natural, jer i moj rad sa klijentima se svodi na to da baviti se sportom u bilo kom smislu mora da bude ono najbolje za nas same.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Već se pripremam za sledeću godinu, a namera mi je da usavršim sebe na svakom polju koje ima veze sa poslom kojim se bavim. Smatram da je rad na sebi najbolje moguće iskorišćeno vreme. Kao što pomeram sebi granice, tako se trudim i da u svom poslu pokažem ljudima da mogu da budu na mnogo višem od onoga na kojem su trenutno. Mi smo sami sebi granica koju postavljamo tako da sledeće godine očekujem velike rezultate - ističe za naš portal zanosna Luna Belić. 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go back! ❤️✌️

A post shared by LunaBelic (@luna_belic) on Jul 27, 2018 at 8:06am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading