(VIDEO) Nekadašnji MMA borac vodi veliku borbu: Danas je bila prva operacija, hirurg je dao sve od sebe...

Autor:

Sport

14.11.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od naših najpoznatijih MMA boraca Dušan Džakić ove godine je odlučio da skine bokserske rukavice, ali posledice od brutalnog sporta su još uvek tu. Džakić je trenutno u bolnici gde je podvrgnut operaciji oka koje je više puta u karijeri povređivao, a sada se doktori bore da mu spase vid.

RepublikaFoto: instagram.com/ dusan____dzakic
Dušan Džakić

Poslednju borbu u karijeri imao je 15. marta ove godine u Novom Sadu, gde je nakon pobede simbolično ostavio rukavice u ringu.

MMA je brutalan sport, a Dušan Džakić se obratio svojim fanovima emotivnom porukom posle hirurškog zahvata.

- Bogu hvala na svemu. Sada je došlo do toga da se vodi borba da se oko uopšte i sačuva, ali kažem opet Bogu hvala na svemu. Danas je bila prva operacija , hirurg je dao sve od sebe, za sedam dana je sledeća, ona presudna, gde će tim lekara i hirurg probati da sačuvaju vid. Ne ljutim se, nisam besan, nisam tužan. Prihvatam posledice mnogih loših stvari koje sam radio, pričao ili mislio, ova je prouzrokovana čestim razmišljanjem da odradim nekad još samo jednu borbu. Umesto opomene, dobio sam ovu kaznu oko tih misli, pre nekoliko dana i smireno je prihvatam. Tako je trebalo biti, i prihvatam sve u zivotu što mi se desi. Žao mi je što sam psovao, nipodaštavao neke protivnike, bio gord zbog velikog uspeha u sportu i poznate bogate karijere, žao mi je. Drago mi je što otkrivam Pravosljavlje, što se polako bavim vrtlarstvom i što organizujem humanitarne akcije. Nadam se da ću ipak proći dobro na ove dve hirurške intervencije, ali kako god da bude, zahvalan sam za sve. Teško mi je da koristim telefon pa ne zamerite ako se ne javljam i je pišem, uskoro cu opet nadam se- Napisao Dušan Džakić.

Džakić je po završetku uspešne karijere pokrenuo mnoge humanitarne akcije i pronašao se u vrtlarstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading