SRPKINJA NIŽE USPEHE: Milica Mandić druga u Maroku, pobedila i olimpijsku šampionku!

Autor:

Sport

22.09.2017

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska tekvondistkinja Milica Mandić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji preko 67 kilograma na Gran pri turniru G4 kategorije u Maroku, saopštio je TK Galeb.

RepublikaFoto: tkdgaleb.org.rs
Milica zablistala u Maroku

Srpska takmičarka je osvojila 24 poena za olimpijsku listu u trci za OI 2020.

Milica Mandić je na startu pobedila Nemicu Šnajder, zatim je bila bolja od Britanke Slavin, koja je savladala Anu Bajić na startu. U polufinalu je savladala na zlatan poen Kineskinju Ženg, koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Naša takmičarka je u finalu poražena od aktuelne svetske prvakinje Britanke Bjanke Valden 7:1.

- Milica se posle povrede koja traje skoro pola godine polako vraća u formu i ulazi u trening. Sasvim sam zadovoljan prikazanim. Jedna greška u finalu je bila dovoljna za Bjanka pokaže klasu i osvoji zlato. Idemo dalje - rekao je srpski trener Dragan Jović.

Milici je ovo prvi turnir posle Svetskog prvenstva u Koreji gde je osvojila zlatnu medalju.

- Srećna sam zbog osvajanja medalje, pogotovo zbog pobede u polufinalu gde sam radila sa olimpijskom prvakinjom iz Rija. Bili su teški mečevi, ali sam uz taktiku Dragana Jovića uspela da dođem do finala. Ovo je za mene veliki korak napred, jer sam posle povreda uspela da se vratim i da osvojim medalju - istakla je Milica Mandić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading