Luis Hamilton na korak od odbrane trona: "Nisam dostigao vrhunac, ali se radujem šestoj tituli!"

Autor:

Sport

01.11.2019

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da veruje da još nije prikazao svoje najbolje izdanje, i to pred Veliku nagradu Sjedinjenih Država, na kojoj bi trebalo da obezbedi šestu titulu. Britanac se trenutno nalazi na korak od nove titule, pošto njegovog timskog kolegu Valterija Botasa samo pobeda u Ostinu ostavlja u konkurenciji. I to samo u slučaju da Hamilton ne osvoji nijedan bod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

- Nikad nisam pomišljao da ću imati pet titula. Ako budem uspeo da dođem i do šeste, to će biti nestvarno. Ne mislim da sam stigao do svog vrhunca i planiram da budem još bolji - naglasio je Hamilton.

Hamilton je naglasio da mu ništa neće biti poklonjeno pred trkački vikend u Ostinu, kao i da mu pristupa kao što je slučaj bio od početka sezone.

Britanskom automobilisti je dovoljno da bude osmi da bi u nedelju osvojio titulu, a ove sezone je lošiji plasman imao samo na Velikoj nagradi Nemačke, na kojoj je zauzeo deveto mesto.

Otkako se trka vozi u Teksasu, Hamilton je na sedam izdanja slavio pet puta.

- Trka u Ostinu je oduvek dobra za nas. Nije bila tako dobra prošle godine, ali je generalno dobar teren i trudiću se da trku završim na poziciji na kojoj želim. Svakako će to biti veliki izazov zbog temperature i vetra. Ne znam kakav ću imati osećaj, ali svake godine pristupam trci kao da je prva, a takav slučaj će biti i ovoga puta - rekao je šampion Formule 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading