Pornićarka olupana u ringu!

Autor:

Sport

28.10.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako treba da se drži onoga što najbolje zna da radi, a to je na svojoj koži osetila i porno-glumica Orion Star. Umesto da nastavi da snima filmove za odrasle, ona je pod pravim imenom Rebeka Brigman ušla u oktagon i dobila neviđene batine u svojoj prvoj MMA borbi u okviru manifestacije Belator 231, održanoj nedaleko od Njujorka.

RepublikaFoto: facebook.com/Rebecca Arcturus
Brutalno isprebijana

Umesto muškarci u krevetu, ovaj put joj je glave došla takođe početnica Elisom Rid, koja ju je uhvatila u takvu mašinu da Rebeka bukvalno nije stigla da postavi gard, a dobila je seriju udaraca u glavu. U nastavku prve runde, koja je trebalo da traje pet minuta, Brigmanova je tek nekoliko puta uspela da se izmakne protivnici i zada po koji udarac. Međutim, kada su pesnice nastavile da sevaju u njeno lice, sudija je morao da proglasi tehnički nokaut i prekine demoliranje u ringu na 13 sekundi do kraja prve od tri predviđene runde.

- Izgubila sam bitku, ali ne i rat. Ponosna sam na sebe, nekad dobiješ, nekad izgubiš. Gladna sam borbi, jedva čekam još, vratiću se - napisala je Rebeka na Instagramu uz fotografiju na kojoj se na njenom licu vide posledice batina koje je dobila.

Foto: facebook.com/Rebecca Arcturus

Ostaje da se vidi da li će Brigman da ispuni obećanje i da se vrati u oktagon, verovatno po novu turu batina, ili će da ostane verna pseudonimu Orion Star, koji ju je proslavio. Muškarci sigurno nemaju dilemu gde bi više voleli da je gledaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading