Novi poraz rukometaša Srbije!

Autor:

Sport

27.10.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve kontrole, dva poraza. Srpski rukometaši izgubili su danas u Mariboru od Slovenije u prijateljskom odmeravanju snaga. Treća reprezentacija sveta sa šampionata iz 2017. godine je sa glatkih šest razlike savladala tim Nenada Peruničića – 30:24 (16:10).

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nenad Peruničić

Bila je to druga kontrolna utakmica srpskog tima ovog vikenda i drugi poraz, pošto je u prvom Austrija bila bolja sa 32:30. Ujedno, ovi mečevi su bili i poslednji pred završne pripreme za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati od 9. januara.

Tim selektora Nenada Peruničića je samo delom prvom poluvremena bio ravnopravan rival Slovencima, kada je od zaostatka 5:2 došao do izjednačenja – 6:6. Međutim, na tu seriju Srbije, rival je brzo odgovorio istom merom, došao do prednosti od 12:8 i ispod ta četiri gola razlike rezultat više nije išao.

Na poluvremenu je bilo šest u korist Slovenije, a najbliže što se Srbija približila bilo je 17:13 u drugom delu utakmice. Najefikasniji igrač u reprezentaciji Srbije bio je Radivojević sa pet golova, Zelenović i Nikolić su postigli po tri, a dobru partiju pružio je i golman Cupara sa sedam odbrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading