Dobre vesti iz Skijaškog saveza: Visoki ciljevi, jaki sponzori, velike ambicije!

Autor:

Sport

17.10.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje nova sezona za skijaše i paraskijaše i tim povodom Skijaški saveza Srbije održao je konferenciju za novinare.

RepublikaFoto: Republika
Počinje nova sezona

Trener Matic Jeraša je istakao da je iza saveza buran period, ali da su ciljevi visoki i da je organizacija na najvišem nivou.

- Imali smo do danas vrlo turbulentan period u kojem smo sve morali od početka da organizujemo. Morali smo da uvedemo novu energiju, novi elan i ljude da bismo dobili uslove da se takmičimo sa konkurencijom koja nikada ne spava. Ambiciozni smo, imamo visoke ciljeve i nadam sw da ćemo uspeti. Nismo sami u svemu tome, Bogu hvala. Umrežavamo se sa institucijama bez kojih teško da bismo mogli da funkcionošemo. Hvala Skijalištima Srbije, koji neverovatno mnogo ulažu. Obišao sam čitav svet, ali tako nešto nisam video – istakao je Jeraša.

On je naglasio da je sada cilj izgrađivanje dugoročnog sistema koji će u budućnosti davati velike rezultate.

- Nama je cilj da izgradimo sistem i u time smo uspeli, da od najmlađih kategorija imamo postavljene temelje. Imamo i dečiju reprezentaciju kao osnov. Kada idemo u svet mi smo unificirani. Ja sam ovde ispred alpskog odbora Skijaškog saveza,  a imamo i dobar nordijski deo u SSS.Na dobrom smo putu da budemo još bolji, najbolji što možemo.

On je istakao da se očekuju rezultati u nekoliko kategorija.

Imamo i bordere i skakače i paraolimpijce. Mnogo je energije uloženo, skockali smo sitem i to će funkcionisati ubuduće. Hvala puno Skijalištima Srbije još jednom kao i svima koji su uz nas u svim.ovim koracima. Hvala.i hotelu Metropol sa kojim imamo lepu saradnju

RepublikaFoto: Republika

Dejan Ćika direktor preduzeća Skijališta Srbije je još je podržao rad Skijaškog saveza Srbije.

Mi smo prirodno najvažniji partner Skijaškom.savezu. To jeste novo rukovodstvo i vidi se da je napravljen korak više. Javno preduzeće Skijališta Srbije je tu da bi pravilo infrastrukturu za skijanje. Stoga besplatno organizujemo skija je za osnovce, srednjošjolce i studentw sa teritorija na kojima gravitiraju naša skijališta. Nadam.se da ćemo 2021. godine moći da dovedemo Prestižni Kup Evrioe na Kopaonik. Zajedničkom.energijom ćemo i dalje raditi na jačanji i popularizaciji skijaškog sporta u Srbiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading