Beograd je domaćin međunarodnog festivala plesa!!

Autor:

Sport

16.10.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kombank dvorani 16. novembra biće održan 5678 – međunarodni festival plesa koji će okupiti ljubitelje i stručnjake iz ove oblasti.

RepublikaFoto: Promo foto
Beograd - Kombank dvorana- 16. novembar

Festival će biti jedinstveni plesni doživljaj namenjen plesačima, koreografima, instruktorima, ali i skautima koji su u potrazi za novim talentima. U takmičarskom delu programa sudiće žiri koji čine najveći stručnjaci iz ove oblasti, pobednike očekuju vredne nagrade, a Gala veče koje će početi u 21h će biti prilika da se i široj publici prikažu najbolje koreografije sa celog festivala.

Organizacija festivala 5678 je, kao i prethodne godine, plesačima koji žele da unaprede svoje umeće ponudila nekoliko radionica sa predavačima iz Švedske, Slovenije i Srbije. Radionice će se odigrati 17.11.2019. u SC Šumice.

RepublikaFoto: Promo foto

Cilj festivala je da umetnost igre kod nas podigne na viši nivo i da ujedini plesnu zajednicu, po čemu je 5678 community zaista jedinstvena pojava na ovim prostorima. 

- Pružamo priliku svima da dođu, učestvuju ili samo vide šta ples predstavlja i nudi deci i mladima, koliko oplemenjuje i telo i duh i kako ih uči da vredan rad i trud rađaju nešto lepo, rađaju umetnost – nešto na šta možemo da budemo ponosni – kažu iz organizacije festivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading