Ivana Španović najavila povlačenje: Volela bih da to bude u Srbiji!

Autor:

Sport

10.10.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović trenutno se oporavlja od povrede i njen fokus je na predstojećim Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: Starsport
Nije još vreme za odlazak - prvo sledi OI

Rešila je da propusti neke bitne događaje poput Svetskog prvenstva kako bi bila potpuno spremna za narednu godinu i kako ne bi slučajno pogoršala svoje zdravstveno stanje.

Sada je za Žurnal progovorila o tome i da razmišlja o povlačenju iz atletike nakon Svetskog prvenstva, te da bi volela da se povuče na domaćem terenu.

– Volela bih naravno da budemo izabrani za domaćine Prvenstva sveta u dvorani  2022. Evropski šampionat 2017. bio je pokazatelj da smo tu ulogu odigrali veoma dobro i da je to takmičenje ostalo svima u lepom sećanju. Razlog više zbog kog bih želela da do toga dođe je razmišljanje o povlačenju iz atletike, volela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog prvenstva sveta pred domaćom publikom u beogradskoj Areni – istakla je Ivana Španović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading