Partizan potopio šampiona Srbije, Zvezda poražena u Zagrebu

Autor:

Sport

05.10.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Partizana su ostvarili prvu pobedu u Regionalnoj ligi i to u duelu sa aktuelnim šampionom Srbije. Crno-beli su na Banjici savladali Šabac rezultatom 11:9 (3:3, 3:3, 2:2, 3:1).

RepublikaFoto: Starsport

Šabac je šest minuta pre kraja golom Vučinića poveo sa 9:8, ali je finiš pripao crno-belima. Aleksa Nešić je izjednačio na 9:9, a zatim je Petar Smiljević sa dva gola doneo pobedu Partizanu.

Simljević, Nešić, Radonjić i Gbadamasi su postigli po dva gola za crno-bele, po jednom su strelci bili Barać, Radulović i Radanović. Kod Šapčana je najefikasniji bio Vasić sa tri gola.

Crvena zvezda je doživela ubedljiv poraz na gostovanju u Zagrebu. Mladost je bila bolja od crveno-belih rezultatom 16:6 (4:0, 3:1, 6:3, 3:2).

Partizan je posle trećeg kola Regionalne lige na petom mestu sa četiri boda, a Zvezda je na pretposlednjoj devetoj poziciji sa jednim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading