Počinje Bokserska Superliga, predsednik BSS već gleda u budućnost - Borovčanin: Medalja je cilj!

Autor:

Sport

02.10.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona u Bokserskoj Superligi Srbije počinje sledeće nedelje, titulu brani Metalac, a nadmetaće se sedam klubova podeljenih u dve grupe.

RepublikaFoto: BSS
Startuje Super liga u boksu!

Prvu će činiti Loznica, Radnički Niš, Vojvodina i Radnički Kragujevac, dok su u drugoj Radnički Beograd, Metalac Valjevo i Sombor. Svi ljubitelji plemenite veštine u našoj zemlji nadaju se da će gledati kvalitetne borbe, a predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin veruje da će kvalitet boksa i pune tribine doprineti da se što pre osvoji medalja na velikom takmičenju.

- Sve ovo doprinosi napretku boksa u želji da se uskoro sa najvećih svetskih takmičenja vraćamo sa medaljom. Osvojili smo medalje u kadetskoj i juniorskoj, verujem ubrzo i u seniorskoj konkurenciji - istakao je Borovčanin.

RepublikaFoto: BSS
Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije

Takođe je najavio jednu veliku novinu u domaćem takmičenju:

- Dozvolili smo svakom klubu po dva strana borca sa trenerima. Sombor se odlučio da dovede Kubance i Hrvate, Radnički iz Beograda Ruse, dok je niški Radnički doveo dvojicu Bugara, a Loznica dvojicu boksera iz BiH - zaključio je Nenad Borovčanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading