Naši odbojkaši iskreni i prepuni utisaka: Svi za jednog, jedan za sve, Boba nam je to usadio!

Autor:

Sport

30.09.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velikog uspeha i titule prvaka Evrope naši reprezentativci bili su puni utisaka, a nema sumnje da će ovaj dan biti u lepom sećanju svim članovima srpske ekipe koji su ostvarili sjajan rezultat...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Aleksandar Atanasijević, fantastični korektor Srbije, istakao je da je selektor taj koji je od reprezentacije napravio – tim.

- Nismo mogli da se nadamo osvajanju Evropskog prvenstva posle onako loših kvalifikacija za Olimpijske igre. Bili smo sada prava ekipa, to je ono što nam je Boba usadio, da ginemo svi za jednog, jedan za sve, jer samo tako možemo da pobeđujemo. To smo radili od prvog do poslednjeg poena, nismo pravili mnogo grešaka i to nam je donelo titulu - naglasio je Atanasijević.

Dizač srpskog tima Nikola Jovović čestitao je svojim saigračima na velikom uspehu.

- Svaka čast igračima, stručnom štabu, svima... Igrali smo srcem, imali smo odličnu taktiku. Nervoza u prvom setu, previše grešaka... Pobeda od 3:1, zlato je zlato. Prvi put da je ova generacija to uspela, dva puta smo bili treći. Fenomenalan uspeh. Ugledali smo se na devojke, koje su uvek zlatne, uvek su bile reper kako treba da ih sledimo. Čestitam i njima, svaka čast za srpsku odbojku. Nadam se da će još mnogo dece zbog nas da počne da trenira - rekao je Jovović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading