"Kad igramo srcem za ovu našu prelepu zemlju možemo sve!"

Autor:

Sport

29.09.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaški reprezentativac Srbije Marko Podraščanin rekao je da su se igrači našeg državnog tima potajno nadali zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu, a da je nakon eliminacije Francuske u polufinalu to bilo izvesno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši Srbije

Srbija je posle preokreta pobedila Sloveniju sa 3:1, a iskusni srednji bloker je rekao da je zlato bilo potajna želja još od prvog kola protiv Nemačke.

- Od Nemačke smo verovali u sebe i ako igramo ovako i podižemo formu da možemo do kraja. Potajno smo se nadali zlatu. Posle polufinala protiv Francuske smo zasluženo osvojili. Hvala svim ljudima koju su bili uz nas. Hvala vam - rekao je Podraščanin za RTS posle meča.

Prema njegovim rečima, ovaj tim je i ranije znao da slavi pred gostujućom publikom i pokaže kako se bori za Srbiju.

- Mi smo sami verovali. Ranije smo pobeđivali u Varšavi, Italijane u Torinu, pa nismo strahovali ni od Francuza u Parizu. Pokazali smo da kad igramo srcem za ovu našu prelepu zemlju možemo sve - rekao je Podraščanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MINJA

30.09.2019 05:29

Lepa vest,obradovali su celu Srbiju,čestitke.