Atanasijević spreman za Slovence: Znamo odakle preti najveća opasnost!

Autor:

Sport

28.09.2019

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaš Srbije Aleksandar Atanasijević rekao je pred finale Evropskog prvenstva protiv Slovenije da srspki tim zna šta može da očekuje, kao i da može da se nada dobrom rezultatu.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Aleksandar Atanasijević

Srbija je u polufinalu savladala Francusku u veoma uzbudljivom meču, posle velike borbe u pet setova.

- Izuzetno naporan meč, igrali smo pet setova do pola jedan. Ono što je sada najvažnije je da pokušamo da se oporavimo, da se pripremimo što bolje za finale. Kao što je Boba rekao, došli smo ovde da igramo finale i da se borimo za zlatnu medalju. To je bio san svih nas i sada se naši snovi ostvaruju. Imamo već svi dovoljno iskustva- rekao je Atanasijević.

- Igramo svi u dobrimklubovima, igrali smo mnogo ovakvih mečeva. Znamo koliko je bitno da zaboravimo što pre ono što se desilo sinoć. Ostvaren je veliki uspeh, kao što su ostvarili Slovenci pobedom nad Poljacima. Imamo dobrog protivnika, mislim da ćemo moći da igramo ravnopravno. Ukoliko budemo igrali dobro, možemo da se nadamo dobrom rezultatu u finalu- rekao je Atanasijević.

On je prokomentarisao i da je reprezentacija Slovenije veoma dobar tim.

- Videli smo kako su igrali, kako su pobedili i Bugare i Poljake i Rusiju. Možda su na ovom takmičenju pokazali najviše, s obzirom na to da su izbacili tri veoma jake reprezentacije. Znamo da igraju timski, igraju svi za jednog jer su svesni da kao pojedinci ne mogu mnogo. Znamo odakle preti najveća opasnost, Boba je bio njihov trener. Siguran sam da će ih veoma dobro analizirati. Ono što je najvažnije je da ne padnem u euforiju nego ta razmišljamo samo o nama- zaključio je reprezentativac Srbije.

Finale je na programu u nedelju u 17.30.

Srbija će četvrti put u istoriji igrati finale kontinentalnog šampionata, do sada je dva puta osvajala zlato (2011, 2001) i jednom srebro (1997).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

28.09.2019 17:56

Ne potcenjujte Slovence,igraju srcano i borbeno i kolektivno,samo odlicnom i borbenom igrom za svaku loptu,moze ih se pobediti.