Nova pol pozicija za Leklera!

Autor:

Sport

28.09.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol poziciju pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Rusije, 16. trku ovogodišnjeg šampionata osvojio je vozač Ferarija Šarl Lekler.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarl Lekler

Vozač Ferarija Šarl Lekler zabeležio je najbolje vreme u kvalifikacijama pred nedeljnu Veliku nagradu Rusije u Sočiju u koju će ući sa pol pozicije. Najbrži krug u kvalifikacijama izvozao je za 1:31.628.

Iz prvog startnog reda u nedelju će krenuti i vozač Mercedesa Luis Hamilton koji je imao zaostatak od samo 402 hiljaditinke i Sebastijan Fetel u drugom Ferariju sa 425 hiljaditinki zaostatka u odnosu na svom timskog kolegu.

Prvih pet u kvalifikacijama su kompletirali Maks Ferštapen u svom Red Bulu i Valteri Botas u drugom Mercedesu.

Među deset su se u kvalifikacijama našli Karlos Sainc u Meklarenu, vozač Renoa Niko Hulkenberg, Lando Noris u drugom Meklarenovom bolidu, Roman Grožan u Hasu i drugi Reno kojim upravlja Danijel Rikardo.

Prvi deo kvalifikacija obeležio je udes Aleksa Albona u Red Bulu u krivini 13 pa njegov tim očekuje mnogo posla ako žele da osposobe prilično oštećen bolid za nedeljnu trku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading