Tajson brutalno isprozivao Mejvedera!

Autor:

Sport

26.09.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Tajson tvrdi da bi "isprašio du*e" Flojdu Mejvederu ako bi se nekada našli u uličnoj tuči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

Nekadašnji svetski šampion u boksu Majk Tajson kaže da je siguran da bi "isprašio du*e" Flojdu Mejvederu u uličnoj tuči, ali da ishod ne bi bio drugačiji ni kada bi se našli u ringu.

- Razbio bih Flojdu du*e, to čak ne bi bio ni meč - rekao je Tajson u intervjuu za GQ.

Tajson je u penziju otišao 2005. sa neverovatnih 50 poebeda i uz šest poraza. Kaže da više nije onaj čovek koji je nekada bio.

On je petostrukog svetskog šampiona koji se povukao sa 50 pobeda i bez poraza prozvao da je "poremećen" ako zaista veruje u svoje tvrdnje da je najbolji bokser na svetu.

Tajson kaže da Mejveder nije ni bleda senka Muhameda Alija.

- Vidite, da je bilo gde blizu veličine kakav je Muhamed Ali, mogao bi svoju decu sam da vodi u školu. Priča o nekoj veličini, a ne može da vodi decu u školu. Veličina se ne ogleda u tome da štitite sebe od ljudi, ona se ogleda u tome da vas ljudi prihvataju. Ako ne sme sam da vodi decu u školu on je samo jedan mali uplašeni čovek. Mali, uplašeni čovek - poručio je Tajson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading