Lisinac: Francuzi su kvalitetni na svakoj poziciji, ali ne plašimo se, cilj nam je finale!

Autor:

Sport

26.09.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije, Srećko Lisinac izneo je svoja očekivanja pred utakmicu polufinala Evropskog prvenstva protiv Francuske koja se igra u Parizu u petak od 21 čas.

 

RepublikaFoto: Starsport
Srećko Lisinac

- Sigurno je da je u utakmici protiv Ukrajine falilo dosta prijema, oni su jako servirali i rizikovali i napravili su nam dosta problema na prijemu. U svakom elementu mi imamo prostora da odigramo bolje i to će biti posebno bitno u ovako važnoj utakmici kao protiv Francuske - rekao je on i dodao:

- Realno je da je utakmica protiv Ukrajine bila teška, oni su igrali na sve ili ništa i treba par stvari da popravimo pred polufinale. Oni imaju kvalitet na svakoj poziciji, moramo se pripremiti za svakog od njih. Stručni štab radi na pripremi utakmice i zajedno sa njima ćemo doći do tih detalja koji će nam pomoći da pobedimo u narednoj utakmici - zaključio je Srećko Lisinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading