NOVA SARADNJA: Sportski savez Beograda potpisao dva važna ugovora!

Autor:

Sport

20.09.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Beograda u hotelu "Moskva", potpisao je ugovor o saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje i Antidoping agencijom Republike Srbije.

RepublikaFoto: Republika.rs
Zajednička fotografija nakon potpisanih ugovora o saradnji

- Ova dva sporazuma simbolišu sve što naš Savez radi pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu. Takođe, saradnja sa Antidopimg agencijom Republike Srbije  je već dugoročna i tiče se i nekih naših seminara i edukacija. Cilj nam je da struka bude uključena u razne projekte koji će biti organizovani - istakao je Dragan Tomašević, predsednik SSAB.

Potpisivanje sporazuma o saradnji sa Fakultetom sporta, u čije ime je potpis stavio dekan.

Dr Milica Vukašinović-Vesić, predsednik Antidoping agencije Republike Srbije potpisala je u ime pomenute ustanove sporazum o saradnji sa Sportskim savezom Beograda (SSAB).

- Zadovoljstvo nam je zbog saradnje sa SSAB, koja će se pre svega ogledati u raznim seminarima i edukaciji na temu ishrane - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading