EP u odbojci: Crna Gora ispustila šansu za osminu finala

Autor:

Sport

19.09.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore pobedila je Češku 3:2 (25:23, 14:25, 25:22, 21:25, 15:13) ali je i pored toga ispala sa Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: twitter.com/CEV
Oba tima idu dalje

Timu Crne Gore je bila potrebna pobeda od 3:0 ili 3:1, ali „Sokoli“ to nisu uspeli da urade. Poveli su 2:1 u setovima, ali je Češka uspela da izjednači i to im je bilo dovoljno za prolazak u narednu fazu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U grupi u kojoj se nalazi i Srbija,  Španije je savladala Nemačku 3:1 (25:22, 25:20, 18:25, 25:19)  i tako se plasirala u drugu fazu Ev ropskog prvenstva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Špancima je bila potrebna pobeda koja donosi maksimalan broj poena kako bi imali više bodova od Slovačke u konačnom plasmanu. Uspeli su u tome i sada idu u osminu finala.

Tim Srbije svoj poslednji meč u grupnoj fazi igra protiv Austrije koja je već prežaljena kao poslednja u grupi i za očekivati je da selektor Kovač priliku da nekim igračima koji su manje igrali tokom prvenstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading