Kovač: Pokazaćemo Belgiji ko je Srbija!

Autor: Todor Petković

Sport

18.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije gazi sve na Evropskom prvenstvu u odbojci, koje se održava u Belgiji, Sloveniji, Francuskoj i Holandiji od 12. do 29. septembra 2019. godine.

RepublikaFoto: oss.rs
Slobodan Kovač

Posle demoliranja Nemačke, Slovačke i Španije, naši momci nastavljaju prvenstvo Evrope utakmicom četvrtog kola sutra (20.30) protiv Belgije u Loto Areni u Antverpenu. To će biti derbi između dve neporažene ekipe, a povodom toga se oglasio i selektor Srbije Slobodan Kovač.

- Poznajemo se dobro sa Belgijancima. Želimo da se spremimo za taj meč, a posle ćemo sa Austrijom ponovo kombinovati. Dvorana će verovatno biti puna, biće to dobar ispit i ozbiljna utakmica u kojoj moramo da pokažemo svoje najbolje lice.

Posle tri kola Srbija zauzima prvo mesto u B grupi sa svim pobedama, protiv Španije 3:1, Slovačke 3:0 i Nemačke 3:0. Ekipa Belgije ima isto toliko trijumfa.

Direktan prenos meča biće na RTS 2 i TV Arena Sport 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading