Nemilosrdna Srbija "zgazila" Nemačku na startu EP!

Autor:

Sport

13.09.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije sjajno su startovali na Evropskom šampionatu.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Aleksandar Atanasijević

Naši momci su sa maksimalnih 3:0 (25:21, 25:17, 25:15) savladali Nemačku. 

Srbija je odigrala perfektan meč od početka, pa do kraja, te je potpuno zasluženo stigla do maksimalnog trijumfa protiv vicešampiona Evrope.

Nemci su nam kakve, takve probleme napravili samo u prvom setu, u kojem smo slavili sa 25:21. Ipak, i njega smo dobili bez veće muke. Vodili smo od samog starta i tu prednost sačuvali do samog kraja.

U drugom setu bilo je još lakše za Srbiju. Leteli su po terenu naši odbojkaši, pa su sa ubedljivih 25:17 rešili ovaj deo igre u svoju korist.

Ništa se nije promenilo ni u trećem setu. Na terenu je postojao samo jedan tim. Srbija je dominirala i protivniku nije dala ni najmanju šansu. Nemci su uspeli da u jednom trenutku priđu na 16:14, ali je tim Slobodana Kovača od narednih 10 poena osvojio devet i sa ubedljivih 25:15 rešio meč u svoju korist.

U narednom kolu Srbija igra protiv Slovačke u nedelju sa početkom od 18:30.

Srbija: Okolić, U. Kovačević 10, Petrić 12, Ćirović, Peković, Krsmanović, Ivović, Jovović 2, Atanasijević 14, Luburić, Majstorović, Podraščanin 5, Lisinac 5, Todorović.

Nemačka: From 5, Krik 4, Šot 8, Rajhert, Kaliberda, Beme 2, Grozer 6, Zenger, Kampa 1, Breme 1, Hirš 4, Karlicek 4, Bakspeler, Cimerman

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading