Srbijo, znaš šta ti je činiti - Maja Ognjenović ne može da dočeka trenutak kada će izaći na balkon!

Autor:

Sport

09.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitenka reprezentacije Srbije Maja Ognjenović je posle pobede u finalu Evropskog prvenstva rekla da je ekipa sanjala taj momenat i kako jedva čeka doček na balkonu i slavlje sa navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maja Ognjenović

Odbojkašice Srbije su savladale Tursku sa 3-2, pred 15.000 gledalaca u turskoj prestonici Ankari.

- Bilo je onako kako smo očekivali, neizvesna utakmica, puna preokreta... Nije bilo lako u ovakvom ambijentu, možda nijedna od nas nije imala priliku da igra pred ovako ispunjenim tribinama... Svi su navijali za Tursku- rekla je Ognjenovićeva.

Ona je dodala da je ponosna na ekipu.


- I kad se činilo da Turska vodi, da ima meč u svojim rukama, uspele smo hladne glave da se vratimo. Bilo je sa klupe dobrih izmena u pravim trenucima, mlađe igračice su iznele veliki teret- istakla je Ognjenovićeva.
RepublikaFoto: OSS

Tehničarka Srbije je rekla i da svi moraju da budu zadovoljni rezultatom.

- Ovo smo sanjale, celo leto smo radile... Ima previše emocija, biće potrebno nekoliko dana da se utisci slegnu. Ne možemo da dočekamo doček u Beogradu, zbog toga treniramo, zbog toga radimo za našu zemlju, za naš narod- zaključila je Ognjenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading