Bugarka zadivljena našim igračicama: Srbija će odbraniti titulu na EP!

Autor:

Sport

04.09.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elica Vasileva (29), najbolja bugarska odbojkašica, čestitala je Srbiji na pobedi u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Ankari i priznala da je uživala u igri protiv, kako je rekla „aktuelnog i budućeg prvaka Evrope”

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkašice Srbije

Reprezentacija Srbije je slavila protiv Bugarske 3:0 u borbi za polufinale, a to joj je bila druga pobeda u međusobnim susretima na šampionatu, pošto je bila bolja i u grupnoj fazi.

 - Igrati protiv Srbije nosi jednu prelepu emociju, jer od ove ekipe možete puno toga da naučite. Ubeđena sam da će Srbija odbraniti titulu! - rekla je Vasileva, koja je sjajnim igrama samo potvrdila visok renome, koji uživau planetarnoj odbojci.


O učešću Bugarske na Evropskom prvenstvu, lepotica iz Dubnice, dodala je:

- Žao nam je što nismo krenule dobro i što nismo pružile maksimum u prvoj fazi takmičenja. Izgubile smo od Francuske, pa smo nekako sporo ušle u turnir. Pobeda nad Azerbejdžanom je predstavljala ispunjenje cilja, a za nešto više od četvrtfinala morale smo da nadvisimo sebe - priznala je Elica, koja će u narednoj sezoni biti klupska drugarica Stefane Veljković u ekipi Novare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading