Crvena zvezda se oglasila saopštenjem: Nadamo se da je suludim postupcima neodgovornih upravnika došao kraj...

Autor:

Sport

04.08.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd preuzeo je upravljanje nad bazenom i imovinom opštinskog javnog preduzeća SRPC Milan Gale Muškatirović. Na ovaj način gradska imovina biti zaštićena i stvoreni uslovi za nova ulaganja i modernizaciju bazena i sportskog objekta, što su sa oduševljenjem prihvatili u BVK Crvena zvezda.

RepublikaFoto: youtube.com/light2tube
"Milan Gale Muškatirović"

Iz vaterpolo kluba Crvena zvezda su se oglasili saopštenjem povodom ove odluke grada Beograda.

- BVK Crvene zvezda pozdravlja napore grada Beograda da uredi probleme sa kojima se suočavaju sportski objekti u Beogradu, između ostalog i sportski centar "Milan Gale Muškatirović". Važno je sportske centre vratiti njihovoj nameni za koju su predviđeni. Godinama apelujemo da su sportski centri u unutrašnjosti Srbije u boljem stanju i funkcionalnoj upotrebi u odnosu na beogradske centre. Na bazenu MGM su zabetonirane rupe za ankere balona koje su sponzori kupili za Vaterpolo klub Crvena zvezda, nadamo se da je ovakvim postupcima neodgovornih upravnika došao kraj. Grad Beograd je uvek prepoznavao vrhunske rezultate u sportu i adekvatno kroz kategorizaciju nagrađivao postignute uspehe klubpova i pojedinaca koji se bave vrhunskim sportom. Očekuje nas bolja budućnost za vaterpolo sport u Beogradu- stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading