Dušan Mandić u idealnoj postavi SP!

Autor:

Sport

27.07.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada tuče Dušan Mandić, kao da gromove iz ruke izbacuje! Ovog puta njegovi golovi nisu bili dovoljni za više od petog mesta podmlađenoj reprezentaciji Srbije, ali je momak iz Kotora izabran u idealnu postavu Svetskog vaterpolo prvenstva.

Dušan Mandić!

Mandić je jedini srpski igrač koji je ovog puta izabran u prvu sedmorku. Pored njega, idealni tim čine Španci Danijel Lopez Pinedo i Rodžer Tahulj, Hrvat Maro Joković, Crnogorac Aleksandar Ivović, Mađar Gergo Zalanki i Italijan Frančesko Di Fulvio.

Upravo je Di Fulvio proglašen za najboljeg vaterpolistu šampionata. Najbolji strelac je Ivović sa 21 golom, dok je prvi golman sveta Lopez Pinedo.

Zlatnu medalju osvojila je reprezentacija Italije, koja je u finalu pobedila Španiju sa 10:5. Bronza je pripala Hrvatskoj, koja je savladala Mađarsku u borbi za treće mesto (10:7), dok je Srbija zauzela peto mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading