Prlainović: Nacionalizmom se u Srbiji i Hrvatskoj bave samo nesposobni!

Autor:

Sport

25.07.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolista Srbije Andrija Pralinović govorio je za medije u Hrvatskoj o odnosu koje ove dve reprezentacije imaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Prlainović

- Srbija i Hrvatska su u poslednjih 10 godina odigrali nekoliko epskih utakmica. Svaka utakmica je priča za sebe. Dueli te dve reprezentacije su nešto najbolje što vaterpolo nudi. Naše međusobne utakmice su prava sportska priča, u sjajnim smo odnosima s njima, stručni štab obe reprezentacije je takođe u prijateljskim odnosima i verujem da će tako biti i dalje. Nema potrebe da bude bilo kako drugačije, jer politici nismo dopustili da pokvari ovo što imamo - rekao je Andrija za index.hr.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nacionalizmom se i u Srbiji i u Hrvatskoj bave samo oni koji nisu sposobni da kvalitetno obavljaju ono što bi trebalo da rade. Kako politika u svim zemljama bivše Jugoslavije nema šta da ponudi narodu, bolji život i dobar standard, onda nude samo nacionalizam, a to je tužno. Nas sportiste, pogotovo nas koji smo među najboljima na svetu, ta priča ne zanima i ne bi nas trebala zanimati. Naš jedini interes je sport, a s Hrvatskom imamo fantastično sportsko rivalstvo i na to sam ponosan - zaključio je Prlainović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading