Srbija je pobedila, ali Savić nije zadovoljan!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

25.07.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, uprkos pobedi protiv Nemačke posle peteraca 17:16 na Svetskom prventsvu u Južnoj Koreji, nije bio zadovoljan igrom zbog previše padova.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

Srbija je trijumfom dobila šansu da se za peto mesto bori protiv selekcije Australije, koja je savladala Grčku 9:8.

- Dosta slabosti smo pokazali. Posle ispadanja u četvrtfinalu ekipa mora da dođe sebi i odigra na svom nivou. O utakmici mogu da kažem da smo imali samo padove, nije bilo uspona. Ostaje nam meč za peto mesto, ali sa ovakvom igrom... - rekao je Savić.

Golman Dimitrije Rističević odbranio je udarac Luki Gilenu u seriji peteraca, pre nego što je Radomir Drašović dao pobednički gol.


- Odbrana je danas bila najgori deo tima. Teško je bilo posle poraza od Španije da se izdignemo. Teška utakmica, Nemci su fizički jaki. Uspeli smo na kraju da pobedimo i to je jedino bilo dobro. Igra ne može da raduje. Znači nam što smo u završnici stigli i izborili peterce. Sada da probamo da uzmemo peto mesto - zakljičio je on.

Vaterpolisti Srbije protiv Australije u subotu od 8.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading