Španci nadigrali Hrvate i ostavili ih bez finala SP!

Autor:

Sport

25.07.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Hrvatske nisu uspeli da se plasiraju u finale Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji. Njih je, baš kao i Srbiju, savladala Španija i to rezultatom 6:5.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tucak

Hrvati su odigrali veoma slab meč, pre svega u fazi napada gde su se baš namučili. Imali su očajnu realizaciju igrača više, od 13 situacija, samo tri su pretvorili u gol.

Sa druge strane Španci su nametnuli svoj ritam od samog starta i ubrzo su stekli osetnu prednost koju nisu ispuštali do samog kraja.

Španija je posle tri četvrtine vodila sa 6:2, pa je poslednji period Crvena furija iskoristila za trošenje vremena, te se nije previše trudila da stekne i ubedljiviju prednost. Hrvati su to iskoristili, postigli su tri gola i na kraju su uspeli da ublaže poraz.

Barakude su tako ostale bez šanse da brane zlato osvojeno u Budimpešti pre dve godine. Rival Špancima u velikom finalu biće bolji iz duela Mađarska Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading