Mihael je borac i nikada neće odustati

Autor:

Sport

23.07.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od retkih ljudi koji može da posećuje Mihaela Šumahera, Žan Tod, otkrio je nove detalje o zdravstvenom stanju nekadašnjeg vozača Formule 1, o kojem se malo zna od kako je doživeo nesreću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Šumaher

On je nedavno bio u porodičnoj kući Šumahera u Švajcarskoj, gde se on oporavlja od posledica teške nesreće koju je doživeo. Posle toga dao je intervju za Radio Monte Karlo, gde je dao jednu od retkih informacija o stanju slavnog Nemca.

On je poručio da se Mihael bori, kao i njegova porodica, ali da njihovo prijateljstvo više ne može da bude isto, jer ne mogu da komuniciraju kao pre.

- Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao pre. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.

- Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima.

Prethodnog meseca njegova supruga Korina dala je jednu od retkih informacija vezanih za Mihaela Šumahera.

- Mihael je borac i nikada neće odustati - rekla je Korina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading