Mejveder ima novu ulogu: Savetuje Kineze pred OI

Autor:

Sport

23.07.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Flojd Mejveder imenovan je za specijalnog savetnika boks tima Kine. Mejveder bi savetima trebalo da pomogne kineskim bokserima da se pripreme za Olimpijske igre 2020. u Tokiju.

Flojd Mejveder

Kineski bokserski savez objavio je da je legendarni Flojd Mejevder imenovan za specijalnog savetnika i da će biti tu da "svojim uticajem i znanjem pomogne kineski bokserski projekat kako bi rezultati na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju bili vrhunski".

Kina je na prvu olimpijsku medalju u boksu čekala do 2004. gdoine, ali je od tada veoma napredovala u ovom sportu. U Atini je Zo Šiming osvojio prvu medalju u boksu za Kinu, a u Riju su osvojene još četiri.

U Kini se nadaaju da će im iskustvo čoveka koji u 50 borbi nije poražen nijednom pomoći da na sledećim Igrama njihovi takmičari zablistaju u ringu.

Flojd Mejveder imao je 50 borbi u karijeri, za poraz ne zna, a 27 puta je protivnike pobeđivao nokautom. Nije se vraćao u ring od kada je u avgustu 2017. godine pobedio Konora Mekgregora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading