Državno finale Igara može da počne

Autor:

Sport

22.07.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb za Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije održan večeras u hotelu Falkenštajner, uz prisustvo velikog broja gostiju i koordinatora Igara

RepublikaFoto: Promo foto
Sportske igre mladih

Dugo očekivani žreb za Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije održan je večeras u hotelu Falkenštajner, uz prisustvo velikog broja gostiju i koordinatora Igara. Prisutne je pozdravila Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije, koja je istakla da narednih dana očekuje nove spektakle u režiji dece Srbije.

A onda se pristupilo žrebanju u devet sportova, koji se održavaju na Adi Ciganliji, od 23. do 26. jula. Kuglice sa imenima ekipa iz 27 gradova Srbije, izvlačili su gosti, poznati sportisti i funkcioneri: Milica Mandić (potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije), Dušan Borković (najbolji automobilista Srbije), Željko Tanasković (predsednik Saveza za školski sport Srbije), Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević (odbojkaški reprezentativci), Vanja Stanković (svetska prvakinja u tekvondou), Danilo Pantić (fudbaler engleskog Čelsija), Igor Milojević (generalni sekretar SD Crvena zvezda), Luka Santandrea (direktor franšize kompanije Coca Cola za Srbiju), Nikola Danilović (kompanije Dunav osiguranje).

RepublikaFoto: Promo foto
Veliki broj poznatih sportista

Pobednici sa Državnog finala obezbediće besplatan put u Split, na veliko Međunarodno finale, gde će se družiti i takmičiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U petak na zatvaranju Igara, koje spajaju region i podržavaju Vlade Srbije, BiH i Hrvatske, specijalni gosti biće ambasador Igara Johanes Han, osnivač SIM Zdravko Marić, predsednik OKS Božidar Maljković, fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, drugi sportisti i visoki zvaničnici Vlade Srbije. Igre mogu da počnu!

RepublikaFoto: Promo foto
Milica Mandić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading