Ivana preskače London: Razlog logičan

Autor:

Sport

18.07.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Španović zbog lakše povrede stopala, odustala je od učešća na mitingu Dijamantske lige u Londonu, koji je na programu 20. i 21. jula.

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Dvoranska prvakinja Evrope i sveta u skoku udalj, povredila se pre nedelju dana u Sekešfehervaru, pa će novi test i priliku da obezbedi bodove za učešće na finalu DL imati 18. avgusta u Birmingemu.

- Mogla je da skače u Londonu, ali onda bi se oporavak produžio za deset dana. A nama je prioritet njeno zdravlje i Svetsko prvenstvo, koje će se u oktobru održati u Dohi - rekao je Ivanin trener, Goran Obradović.

Španovićeva je povredu zaradila prilikom prestupa, kada je stopalom nagazila dasku za odraz. Podsetimo i to, na Memorijalu "Ištvan Đulaji" Španovićeva je zauzela drugo mesto sa skokom od 6,80 m.

- Ivani se to desilo i u prvoj i u šestoj seriji. Osetila je bol u peti leve noge, koja joj je odrazna. Išla je na magnetnu rezonancu i doktori su rekli da se vidi masnica na petnoj kosti. Povreda je lakša, ali je bolna i dosadna. Zato će samo da trenira, ali neće da skače - objasnio je Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading