Bivši prvak sveta u džudu nađen mrtav

Autor:

Sport

18.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedije u sportu nižu se jedna za drugom. Poslednja crna vest stiže iz Velike Britanije, koja je šokirana smrću bivšeg svetskog i evropskog džudo-šampiona Krega Felona (36). Njegovo beživotno telo je pronađeno na obroncima brda Vrekin u oblasti Šopšir.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Nesrećni Felon, koji je učestvovao na Olimpijskim igrama u Atini 2004. i u Pekingu 2008. godine, zabrinuo je porodicu budući da dva dana nisu imali nikakve informacije o njemu, pa su alarmirali policiju. Nažalost, istragom je utvrđeno da je trener džudo-reprezentacije Velsa preminuo, ali još nije naveden uzrok smrti, te ovaj slučaj dobija obrise misterije.

Felon je tek jedan od trojice Britanaca sa naslovom svetskog šampiona u džudu. On je trijumfovao u kategoriji do 60 kilograma 2005, dok je godinu dana kasnije stigao i do evropskog trona. Iza sebe je ostavio devojku i sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading