BOKS-SPEKTAKL U SUBOTICI: Za Zlatnu rukavicu u Dudovoj šumi!

Autor:

Sport

10.07.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bokseri iz Srbije nadmetaće se do nedelje u Subotici protiv rivala iz 22 zemlje iz celog sveta za prestižnu Zlatnu rukavicu Vojvodine. Domaća zvezda takmičenja u Dudovoj šumi svakako je aktuelni šampion Evrope za mlade u kategoriji do 56 kilograma Semiz Aličić, a osim njega, boriće se još deset nosilaca zlatnih medalja sa šampionata Evrope za mlade.

RepublikaFoto: BSS
Foto: Ilustracija

Vojvođanska Zlatna rukavica održava se 37. put i nastavlja sa njenom zlatnom istorijom. Veliki broj budućih zvezda iz Rusije, Indije, Bugarske, Poljske, Kazahstana, Brazila, Hrvatske, Mađarske i domaćina Srbije će se takmičiti za medalje u Subotici na izuzetno jakom međunarodnom događaju za ovu starosnu grupu. Bokseri koji su rođeni 2001. ili u 2002. godini imaju pravo da prisustvuju na Zlatnoj rukavici Vojvodine turnira za mlade. Ovaj događaj je ujedno jedan od glavnih priprema i provera pred dolazeći EUBC Prvenstvo mladih Evropske konfederacije koji će se održati u Sofiji od 2. do 11. septembra 2019.

Domaća zvezda takmičenja je svakako aktuelni šampion Evrope za mlade u kategoriji do 56 kilograma Semiz Aličić. O snazi ovog takmičenja govori i činjenica da će se za pobedničko postolje u raznim kategorijama boriti devet nosioca zlatnih medalja sa šampionata Evrope za mlade (EUBC), kao i veliki broj srebrnih i bronzanih boks ratnika Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading