Otkriven datum revanša Fjurija i Vajldera

Autor:

Sport

08.07.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski bokser i linealni šampion sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri potvrdio je datum revanš meča sa šampionom sveta u WBC verziji Diontejom Vajlderom - drugi meč dvojice rivala na programu će biti 22. februara 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Očekuje nas još jedna sjajna borba dva velika boksera

Dvojica boksera pružila su publici pravi spektakl krajem 2019. godine, kada je uzbudljiv meč okončan remijem nakon sudijske odluke. Fjuri je po mišljenju mnogih bio bolji u većem delu meča, ali je Vajlder dva puta poslao Britanca u „nokdaun“, ali nije uspeo da ga nokautira.

- Revanš je ugovoren, sve je potvrđeno i potpisano - izjavio je Fjuri, a preneo BBC.

- Sve je dogovoreno, ovoga puta nokautirati. Sledećem meču neću pristupiti posle trogodišnje pauze ispunjene alkoholizmom. Sada ću biti još spremniji - rekao je popularni „Kralj Cigana.“

Poslednji Fjurijev meč na programu je bio u junu, kada je nakon dve runde nokautirao prilično nedoraslog Nemca Toma Švarca.

Poslednji Vajlderov meč odigrao se u maju kada se bokser iz Alabame poigrao sa Dominikom Brizilom i trijumfovao ekspresno nokautom „za špice.“

Vajlder je potvrdio da će svoj pojas pre revanša sa Vajlderom braniti u još jednom revanšu - protiv iskusnog Kubanca Luisa Ortisa. Nije poznato da li će Fjuri imati protivnika u međuvremenu, a neki spekulišu da bi to mogao da bude nesuđeni protivnik Entonija Džošue - Džerel Miler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading