Pantić otvorio turnir u Rumi

Autor:

Sport

07.07.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Ruma je bila domaćin turnira Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije u malom fudbalu Coca-Cola CUP 2019. Fudbaler Čelzija, koji igra na pozajmici u Partizanu, Danilo Pantić, otvorio je turnir, na kome su se takmičile čak 24 ekipe školaraca.

RepublikaFoto: Predrag Sretenović SIM Srbije
Danilo Pantić sa mladim sportistima

Mladi reprezentativac Srbije Pantić i naš koordinator takmičenja Stefan Kovačević bili su prezadovoljni kako je sve proteklo. Na kraju finalni meč je završen nerešeno, pa je pobednik odlučen posle izvođenja penala. Pobednička ekipa je sastavljena od dečaka iz Rume, rođenih 2004. godine, od kojih četvorica nastupaju za beogradski Partizan.

Oni su obezbedili plasman na Državno finale, koje će se u Beogradu odigrati od 23. do 26. jula, gde će prvoplasiran tim obezbediti besplatan put u Split, na Međunarodno finale Sportskih igara mladih.

RepublikaFoto: Predrag Sretenović SIM Srbije
Veliki broj učesnika okupio se i ovog puta

- Baš sam zadovoljan kada vidim ovoliko klinaca u Rumi. To je potvrda da se fudbal obožava. Bilo je i osmaka ali sam video i puno mlađih klinaca. Želim pobedničkom timu iz Rume da bude takav i u Beogradu i vrate se kući sa zlatnim medaljama - poručio je Danilo Pantić, za koga se interesuje nekoliko španskih i čeških klubova.

RepublikaFoto: Predrag Sretenović SIM Srbije
Stefan Kovačević i Danilo Pantić


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading