Legendarni srpski vaterpolista na novom zadatku!

Autor:

Sport

02.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener VK Novi Beograd Vladimir Vujasinović, jedan od najboljih vaterpolista u istoriji ovog sporta, izjavio je danas da će učiniti sve da ekipa zajedničkim radom dostigne još veće visine.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vujasinović
- Izuzetan rad sa mlađim kategorijama, izuzetna posvećenost trenera tim klincima, smernica koju je klub napravio i mnogo pre nego što sam ja došao na bazen, a to je da, pre svega, svojim radom i svojim trudom internim da dođemo i do nekih većih visina - rekao je Vujasinović na konferenciji za medije.

VK Novi Beograd 11. april ove godine postao je prvoligaš, napravljen je veliki iskorak u planovima i organizaciji kluba. Klub podržava ideju Vaterpolo saveza Srbije da se ojača Srpska liga, jer je interes srpskog vaterpola da velika trenerska i igračka imena vraćamo u naš sport.

VK Novi Beograd angažovao je i pojačanja za narednu sezonu, a to su dokazani igrači kao što su Marko Manojlović, Alen Osmanović, Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Đorđe Filipović, Mateja Asanović, Nikola Nikolov…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading