JOŠ NEKOLIKO SATI DO POČETKA SPEKTAKLA! NAŠ NAJBOLJI TEŠKAŠ OPAČIĆ PRED ENFUSION EVENT PORUČIO: 28. juna u Belexpocentru biće jedan jak i dobar turnir. Daću sve od sebe da ga osvojim

Autor: Sponzorisani tekst

Sport

28.06.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo nekoliko sati ostalo je do početka kik boks sektakla "Enfusion Road To Abu Dhabi" u Belexpocentru gde se danas od 19 sati održava turniru u organizaciji Collison fighting league Serbia, a u saradnji sa najvećom kickboxing promocijom na svetu Enfusion.

Na turniru ćemo imati prilike da gledamo poznate CFL borce, koji će se suprotstaviti borcima holandskog Enfusiona.

Foto: Promo foto

Od naših boraca moći ćete da gledate Rada Opačića, Zorana Grozdanića, Marinu Spasić, Mihajla Kecojevića, Iliju Jovanovića, Nikolu Kostića.

Glavni događaj predstavljaće turnir teške kategorije, a pobednika beogradskog turnira očekuje nastup na turniru u Abu Dabiju, na kome pobednik dobija 100.000 evra.

Rade Opačić, jedan od naših najboljih teškaša, rekao je da je njegov prvi protivnik Bugarin Daniel Galebov, koji u kik boks dolazi iz MMA.

- Ja sam dobro spreman i počeo sam da treniram odmah posle meča u Slovačkoj. Ovaj turnir je kvalifikacioni za Enfusion finalni turnir u Abu Dabiju. Imam priliku da osvojim ovaj turnir i odem u Abu Dabi na njihov završni turnir. To je prilika i da se osvoji i Enfusion pojas, ako Bog da – rekao je Opačić.

Opačić kaže da se malo ugojio, ali da mu to prija pošto je u kondiciji.

- Malo sam više radio na snazi. Sigurna sam da ću biti spreman. Ovo će biti jedan jak i dobar turnir. Daću sve od sebe da ga osvojim. Upoznat sam eventom koji organizuje Enfusion, znam kako oni to organizuju. Sve je to na vrhunskom nivou i u Beogradu će to biti jedan vrhunski događaj, a pre svega za naš profesionalni kik boks. Dosta naših boraca učestvuje. Siguran sam da ćemo svi pružiti dobre mečeve i da ćemo odneti pobede na kraju – rekao je Opačić i dodao:

- Ovaj događaj ne treba da se propusti, jer svaki meč je odličan. Svi koji su u Beogradu treba da dođu.

Glavni događaj večeri je turnir teške kategorije gde se bore četir šampiona: Daniel Galebov – Bugarska, Ndal Bćiri – Belgija, Ajsa Bulem – Francuska i Rade Opačić – Srbija.

Collision Fighting League u Srbiju dovodi jednu od najvećih svetskih kickboxing promocija ENFUSION, a svi oni koji budu sprečeni da dođu u Belexpocentar, ceo događaj moći će da prate na Televiziji Pink 2 od 19 sati.

Karte możete nabaviti preko prodajne mreže tickets.rs!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading